0      € 00.00
 
Summer
T shirt korte mouw (162)
Jurk (120)
Tuniek (82)
Rok (38)
Bolero (10)
Jeans (30)
Blouse korte mouw (99)
Hoed (1)

Top
Vestje (36)
Mouwloos (138)
T shirt lange mouw (35)
Strapless (22)
Jasje (27)
Truitje (60)
Winterse Trui (33)
Blouse lange mouw (33)
Winters Vest (22)

Bottom
Lange Broek (27)
Korte Broek (28)
3/4 Broek (24)
Zomerse Broek (17)
Luchtige Rokjes (22)
Warme Rok (23)

All Over
Jumpsuit (1)
Huispak (1)
Strandjurkjes (20)
Winter Jas (11)

At the Side
Sjaal (54)
Tas (11)
Riem (6)
Schoen (4)
Zwemkleding (4)
Handschoen (1)

Over Daphnes Fashion

Bij Daphnes Fashion kun je mooie, zoniet de mooiste, tweedehands kleding online uitzoeken, bestellen en laten bezorgen. Alles is met zorg en oog voor detail gecontroleerd zodat je met zekerheid een hoogwaardig kledingstuk zult bestellen wat nog prima een tweede leven meekan. Ook is alle kleding schoon, gestreken en, indien nodig, gereinigd.


De focus ligt op dameskleding van allerlei gangbare merken, maar ook duurdere brands zullen voorbij komen. Criterium om het in de winkel te plaatsen is voor mij niet het merk, maar de staat van het kledingstuk. Die moet nog  perfect zijn! Prijzen van de kleding zijn logischerwijs wel afhankelijk van het merk.


Zoveel mogelijk probeer ik een complete beschrijving te geven van ieder kledingstuk wat betreft de maat zoals die vermeld staat in het kledingstuk, het materiaal, de kleur en andere details. Helaas is er soms wel eens een etiketje weggeknipt waardoor  je zult moeten vertrouwen op mijn persoonlijke en ervaren oordeel. De foto’s vertellen dan de rest.


Hopelijk zul je prettig winkelen bij Daphnes Fashion en zit er iets van je gading bij! Graag stuur ik je bestelling dan netjes verpakt naar je op, via Post.nl, en krijgt ieder kledingstuk zo de kans op een tweede leven.

Algemene voorwaarden | Privacy © 2018 Daphnes Fashion | website by cor.business - DigiConcept